Workshop Koken met Bouillon
Tickets
Workshop Koken met Bouillon
Ontdek de kracht van rundsbouillon
Barbara Serulus neemt ons mee in de rijke smaak en veelzijdigheid van zelfgemaakte rundsbouillon. Je leert hoe je met eenvoudige ingrediënten een voedzame basis maakt voor soepen, stoofpotjes en sauzen. Samen koken we, proeven we, en ontdek je hoe bouillon een echte smaakmaker wordt in je keuken. We sluiten de workshop af met een lunch met alle heerlijke gerechten die we gemaakt hebben met de bouillon.
Ga naar huis met praktische tips én een portie bouillon om zelf verder mee aan de slag te gaan.
Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen.
40 euro als je CSA-lid bent bij de boerderij in 2025. 50 euro als je nog geen lid bent. Omdat we er een lunch aan vast koppelen én we ook wat meer voorbereiding hebben aan deze workshop, is de gevraagde bijdrage wat hoger. Het wordt wel lekker!
Je kent Barbara misschien van haar culinaire bijdragen o.a. bij Knack en De Standaard.