Over ons

Are you thinking of selling?

Make an appointment for a free valuation of your property. We visit the property, advise you on a realistic asking price and we explain our way of working.
You can decide in all freedom whether or not you would like to work with us for the sale of your property.

Leer meer

Bored with your interior?

Our decoration experts are at your disposal to guide you step by step in the design of your interior and will give you the best advice for your interior design.

Discover our tailor-made services to embellish the decoration of your home.

Explore our services

Jouw website titel

Tony Fred, CEO

Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantervaring.

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn meerjarige ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is. Mich is een van de knapste koppen.

Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Ze begeleidt meer dan 100 interne ontwikkelaars en zorgt voor de community van duizenden ontwikkelaars.

Iris Joe, CFO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.